Tjampoer massage Soepel@Work | Fris@Events

Tjampoer® massage is een heerlijke mix van oosterse en westerse massagegrepen die speciaal als bedrijfsmassage is ontwikkeld om een preventieve en een effectieve massage op de werkplek te geven op een comfortabele stoel. De tijdsduur is relatief kort en de kleding kan worden aangehouden. Met soepele precisie de juiste spier raken. Een heerlijke ontspannende ervaring. De massage wordt per persoon aangepast en de spierknedingen zijn gericht op de werkgerelateerde spieren: nek, schouders, rug, armen en handen. Aanraking wordt omgezet in nieuwe energie en creatieve inspiratie. Een volmaakte samenwerking in een moment waarin niets hoeft.
Tjampoer® massage is opgebouwd uit verschillende massagetechnieken.


Pitjit massage is een stevige en dynamische massagevorm uit Indonesië. De spierknedingen verbeteren bloedsomloop, conditie, vitaliteit en doorstroming van lymfestelsel en verhoogt het energieniveau.


Triggerpoint massage is gericht op het behandelen van een kleine locale kramptoestand in een spier. Beginnende spierknopen worden onder handen genomen om de bloedcirculatie te stimuleren.


Ayurvedische massage is een zachte massage afkomstig uit India. Het is gericht op energiepunten om het lichaam te reinigen en fysiek en mentaal weer in balans te brengen.


Thaise druk- en stretchtechnieken creëren ruimte voor het loslaten van spanningen, hebben een diepe werking op belangrijke spiergroepen en verhogen de flexibiliteit en de soepelheid van het lichaam.


Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met de onderarmen en heeft een diepe ontspannende werking.


Shiatsu massagetechnieken activeren acupressuurpunten op celniveau om de bloedcirculatie, de doorstroming van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen in het hele lichaam te stimuleren.


Tuina druk- en wrijftechnieken stimuleren het lichaam om zichzelf te helen. Drukpunten op de meridianen worden behandeld om de stroming van de Qi, de levensenergie, te herstellen.

Professionele teams | 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

www.stoelmassage-op-locatie.nl |  070-7370261 of 06-53508833 |info@stoelmassage-op-locatie.nl|Copyright 2019© Stoelmassage op Locatie