Over Stoelmassage op Locatie Maureen Kessing

In 2006 is Stoelmassage op Locatie opgericht door Maureen Kessing (1966). Van jongs af is haar interesse voor massages gevoed binnen de warmte en de geborgenheid van het Indische gezin waarin zij opgroeide. Zij bundelt haar passie voor masseren met 35 jaar managementervaring. Vanuit hart en gevoel wordt de totale organisatie van massages voor bedrijven en evenementen geregeld.


Het doorlopen van haar levensschool schonk haar twee prachtige kinderen, leidde haar naar vele landen en bracht inspirerende mensen, fantastische boeken en mooie muziek op haar pad. Er kwam een moment in haar leven dat zij op zoek ging naar antwoorden die zij van alle mensen kreeg met wie zij een korte of een lange periode, een oppervlakkige of een intensieve relatie heeft gehad en die haar hebben laten beleven hoe heerlijk het leven is en ook hoe de andere kant van de medaille aanvoelt. Door hen heeft zij de Yin en de Yang kant van het leven mogen ervaren om te komen tot het bewustzijn dat haar inspireert te handelen vanuit liefde en wijsheid.


Zij volgde diverse massageopleidingen in binnen- en buitenland. Door het geven van duizenden massages en door haar levenservaring heeft Maureen een massage kunnen ontwikkelen, die is opgebouwd uit een combinatie van oosterse en westerse denkwijzen en massagetechnieken: de Tjampoer® massage. Met veel plezier deelt zij haar kennis en ervaring via diverse cursussen en trainingen.


Ondertussen is haar bedrijf gegroeid tot een massage bureau waarbij ruim 150 fantastische masseurs zich hebben aangemeld. Een professioneel, enthousiast en servicegericht team met persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Tot de klantenkring behoren nationale en internationale bedrijven van kleinbedrijf tot multinational en van non-profit organisatie tot overheidsinstantie.

“In een informele bedrijfsomgeving met

soepele precisie de juiste spier raken

Rustig vervaagt de drukte van alledag.


De aanraking wordt omgezet in

nieuwe energie en creatieve inspiratie

Onbeperkte mogelijkheden komen in balans.


Een volmaakte samenwerking

waarbinnen alles kan

in een moment waarin niets hoeft.


Een heerlijke ervaring om te geven

én om te ontvangen ...”©

Maureen Kessing

www.stoelmassage-op-locatie.nl |  070-7370261 of 06-53508833 | info@stoelmassage-op-locatie.nl|Copyright 2019© Stoelmassage op Locatie